СНИМКА: Неверният Райън Гигс заби 15 години по-младо гадже


СНИМКА: Неверният Райън Гигс заби 15 години по-младо гадже
Снимка: Bedroom

4368 0

Легендарният бивш играч на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който сега е селекционер на Уелс, има връзка с красив модел. Любопитното е, че 45-годишният Гогс е по-голям от приятелката си с 15 години. Името на избраницата на бившия футболист е Хелън Холт, информира The Sun.

Гигс и красивата блондинка напоследък често за забелязвани на партита заедно, а според слуховете, са били заедно на сватбата на Рио Фърдинанд през септември. 30-годишната Хелън е мениджър в престижен ресторант в Манчестър. Освен това тя работи като DJ на корпоративни събития и благодарение на външния си вид често се появява на кориците на британски списания като модел.

"Те имат няколко общи приятели и си станаха близки, след като се засичаха на няколко събития", споделя източник на "The Sun". Както е известно, Гигс се разведе с жена си Стейси, след като стана ясно, че от години ѝ е изневерявал с жената на брат си. Неотдавна пък стана ясно, че легендата на Ювентус Павел Недвед се развежда заради връстница на дъщеря си. Вижте подробности в този материал.

Снимка: mirror.co.uk

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички