Пулев: Защо няма повече хора като тези, които обичат клуба си, да обичат така България


Пулев: Защо няма повече хора като тези, които обичат клуба си, да обичат така България
Снимка: GettyImages

7130 0

Кубрат Пулев направи интересна съпоставка, като заяви, че се надява българите да защитават и обичат страната си така, както някои от феновете у нас горят от страст за отборите си.

Иска ми се така всеки българин да мисли и защитава България

"Бих искал да им кажа (б.р. на българите), както примерно, съм си мислил много пъти. Когато дойдат при мен агитката на даден отбор и ме питат: "Ама ти от кой отбор си". И ги гледам, с каква любов, сила и енергия защитават дадения тим.

"Иска ми се така всеки българин да мисли и защитава България, с тази енергия. Точно по този начин, с този такъв дух, енергия и любов. Аз винаги им отговарям, че съм за България.  Защо няма повече хора като тези, които обичат клуба си, да обичат България, да я защитават, да милеят за България, това им пожелавам", заяви Кобрата пред Нова тв.

Кобрата за пореден път заяви, че се гордее, че е българин. Не защото е постигнал нещо, а защото така е бил "закодиран", така е бил учен от своите майка и баща. Той добави, че, за да спре да обича България, е необходимо да му сменят главата или сърцето. Освен това заяви, че до края на годината ще бъде следващият му двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички