Притеснява ли го късната смяна на противника? Джошуа отсече: И преди съм го правил - с Пулев, с Милър


Притеснява ли го късната смяна на противника? Джошуа отсече: И преди съм го правил - с Пулев, с Милър
Снимка: Gulliver/Getty Images

3117 0

Британският боксьор Антъни Джошуа заяви, че е готов за битката си с Робърт Хелениус, въпреки че се готвеше за мач с Дилиън Уайт. Сънародникът му обаче се провали на допинг тест и промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, му уреди двубоя с финландеца, буквално преди дни.

Готов ли е за новия противник?

"Ще изляза без притеснения и ще бъда освежен и готов. Елате на мача. Може би се подготвях за Дилиън Уайт, но сега съм готов за Робърт Хелениус и не мога да си позволя нито секунда самодоволство. Късните смени на противниците не са идеални, но съм имал такива и преди", заяви Джошуа за "Evening Standard".

Кога беше в подобна ситуация?

"Карлос Такам замени Кубрат Пулев, а Анди Руис-младши беше заместник на Джарел Милър. Харесва ми идеята, че Хелениус трябваше да е на почивка със семейството си, вместо да е тук за тази битка, но всичко, което прави, е да я отложи с една седмица", продължи звездата.

Ей Джей не мисли за почивка

"Не мисля за почивки или живот след битката. Разбира се, ще имам почивка, винаги го правя, но с моя треньор Дерик Джеймс сега виждам битките като кратки паузи в тренировките. Искам да се бия отново тази година, така че тази битка е просто прекъсване от тренировките в Далас.

Хелениус и аз бяхме на ринга преди победата ми за титлата над Владимир Кличко. Много неща се случиха оттогава, но се наслаждавам на момента, в който утре (б.а. тази нощ) докосваме ръкавиците и се приготвяме да тръгнем на война", каза още британецът. А ето какви хонорари ще получат Джошуа и Хелениус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички