Кубрат Пулев се готви за следващия си мач, ще е до края на годината


Кубрат Пулев се готви за следващия си мач, ще е до края на годината
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

4126 0

Кубрат Пулев съобщи важна новина за своята кариера. Боксьорът ни сподели, че в края на годината отново ще излезе на ринга, но не даде повече подробности.

Бъдещите планове

"Не съм ориентиран към политиката. Готвя се за мач към края на годината, Трябваше да е лятото, но много почивки и малко го отложихме, но мисля, че в края на годината ще бъде по-силно", заяви той пред Нова тв. Той не сподели кой ще е неговият съперник.

Любовта към България

Той говори и дълго за любовта си към България навръх 6-и септември. "Просто съм горд, че съм българин. Чудех се какво да ви кажа, но съм горд, защото така съм научен от моята майка и баща. Трябва да сме горди с нашата история и така трябва да възпитаваме нашите деца. Още повече в тези времена, трудни и объркани, трябва българина да бъде още по-обединен. Винаги българите са били пример за това нещо, а сега малко или много продължаваме да сме разединени. Трябва да мислим.

Той сподели, че откакто е станал баща се е променил. "Промених се, но аз променям постоянно и се стремя да е към по-добро, Да сме по-силни, духовно по-силни. Чиповете са ни такива. Може би трябва да ми сменят главата или сърцето, за да спра да обичам България. Така сме закодирани, така излизаме от завода. Всичко тръгва от семейството, оттам идва любовта към родината". В края на юни месец стана ясно, че по всяка вероятност следващият мач на Кубрат Пулев ще бъде в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички