Проблеми за Кристиано Роналдо: Разследват един от доходоносните му бизнеси


Проблеми за Кристиано Роналдо: Разследват един от доходоносните му бизнеси
Снимка: Getty Images

3110 0

Голямата звезда на Ал Насър - Кристиано Роналдо, се наслаждава на живота си в Саудитска Арабия. Наскоро обаче се появиха не толкова добри вести за един от неговите бизнеси, свързан с трансплантация на коса.

Разследват клиниките на Роналдо

38-годишният футболист е съсобственик на няколко клиники за трансплантация на коса "Insparya Medical Clinic", за които се твърди, че се проверяват от Данъчната агенция в Испания, информира изданието "SPORT".

В доклада се съобщава, че Данъчната агенция е образувала преписка срещу клиниките за трансплантация на коса, след като са издали няколко фактури без ДДС между 2019 и 2021 година на стотици клиенти.

Министерството на финансите на Испания твърди, че трансплантациите са "за естетически цели" и следователно цените им трябва да включват ДДС, което в момента е 21% в Испания. Твърди се, че данъчните следователи са проверили банкови извлечения и плащания в брой към клиниките.

Все още няма информация какво би последвало за Роналдо, ако клиниките се окажат виновни в укриване на данъци. Това е само един от многото бизнеси на Роналдо, които му носят добри печалби извън терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сестрата на Роналдо "избухна" срещу Меси за "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички