Преборилият вируса Речбер: Барселона ми оказа най-голяма подкрепа в битката


Преборилият вируса Речбер: Барселона ми оказа най-голяма подкрепа в битката
Снимка: Gulliver/GettyImages

1519 0

Бившият турски вратар Рюстю Речбер разкри кой от екс клубовете му го е подкрепил най-много, след като стана ясно, че е заразен с коронавирус. Бившият футболист беше в много тежко състояние заради усложнения след заразяване то в продължение на една седмица, но се подобри и бе изписан от болницата.

"Подкрепата на моите близки в този период беше фантастична. Всичко се разви добре и ние знаехме как да спечелим тази битка. В крайна сметка, всички изпаднаха в паника и съм много щастлив, че всичко се размина", заяви бившият вратар, цитиран от AS. В кариерата си той е носил екипите на Анталияспор, Фенербахче, Барселона и Бешикташ.

"Барселона ми оказа голяма подкрепа по време на болестта и след това. По-специално, Карлос Навал и Чеми Терес ми предадоха добрите пожелания на президента и клуба. В такива моменти малките детайли не се забравят. Няма да забравя всичко, което Барса направи за мен, когато умирах от коронавирус. Тя ми даде живот. Искам да знаете, че винаги съм на разположение на Барселона. Искам да изкажа безкрайната си благодарност към всички, особено на господин Бартомеу", допълни Речбер. А каква хубава новина в пандемията обяви Каули от Лудогорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички