Сър Кени Далглиш бе изписан от болницата след заразяването с вируса


Сър Кени Далглиш бе изписан от болницата след заразяването с вируса
Снимка: Getty Images/Guliver

1547 0

Легендарният бивш играч и мениджър на Ливърпул сър Кени Далглиш беше изписан от болницата, след като бе тестван положително за коронавирус. Той бе рутинно тестван за заразата, след като постъпи в болница в сряда за лечение на инфекция, която изискваше венозни антибиотици.

Бившият нападател на Селтик и Шотландия не показа симптоми преди положителната си диагноза. Той похвали работещите в Националната здравна служба (НХС) във Великобритания, след като бе изписан и се възстановява под самоизолация в дома си. Сър Кени определи работата на здравните лица, които се грижиха за него като „абсолютно брилянтна“.

"Хората може да си мислят, че репутацията ми заслужи най-добрите грижи, но всеки пациент на НХС получава най-добрите грижи. Като нация ние сме късметлии да ги имаме и им пожелавам всичко най-добро в борбата с вируса – те работят неуморимо, за да помогнат на страната да преодолее тази пандемия“, написа той в "The Sunday Post".

Далглиш е считан от мнозина за една от най-емблематичните личности в историята на Ливърпул, след като спечели девет титли на страната и три Купи на Европейските шампиони като играч и мениджър. Той спечели и титлата като наставник на Блекбърн през 1995 година. А каква е най-хубавата новина около коронавируса от началото на пандемията вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички