Нова кака звезда за Григор Димитров: Къде е Мадалина Генеа спрямо Шерцингер и Шарапова (ГАЛЕРИЯ)


Нова кака звезда за Григор Димитров: Къде е Мадалина Генеа спрямо Шерцингер и Шарапова (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Instagram

9112 0

Първата ракета на България в тениса Григор Димитров навърши 32 години. Въпреки това славата му на най-добре изглеждащ играч сред колегите му далеч не отшумява - дори напротив. Хасковлията продължава да получава комплименти за външния си вид не само от нежния пол, но и от свои колеги в шеговити интервюта.

От известно време насам усилено се твърди, че е ясно коя е новата дама, която зае място в сърцето на Гришо. След като дълги месеци нямаше сигурна яснота дали Гришо е прекратил взаимоотношения с последната публично известна негова половинка - Лолита Османова, сега сякаш това се потвърдиш.

Коя е новата жена до Григор Димитров - Мадалина Генеа?

От дълго време Димитров и Османова не са се появявали заедно на публично място, а в социалните мрежи също отдавна спряха да споделят съвместни моменти. Вместо това, след отпадането от Новак Джокович на Мастърса в Рим Григор сподели интимен момент с друга дама.

Става въпрос за Мадалина Генеа. Двамата публикуваха романтична снимка от луксозен ресторант, а Генеа изписа името на Григор в своята чиния. Освен това имаше и текст, който буди още повече любопитство: "Същото място, година по-късно".

И двамата красиви влюбени могат да се похвалят с впечатляващи "визитки", когато говорим за романтични партньори. Освен с Лолита Григор е бил и с фигури като Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Мадалина пък е бивша половинка на Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър.

Генеа е румънска актриса и модел. Тя започва кариерата си на модел още на 15 години, като се оформя в Милано, Италия. Родена е в Слатина на 8 август 1987 година (с почти четири години по-голяма от Григор Димитров).

Вижте новата секси кака на Григор Димитров от Балканите (ГАЛЕРИЯ).

Може ли новата половинка на Гришо - Мадалина Генеа, да се мери с Шарапова, Шерцингер и Лолита (ГАЛЕРИЯ)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички