Мадалина Генеа разкри, че заради нея Гришо е оставил Лолита Османова?


Мадалина Генеа разкри, че заради нея Гришо е оставил Лолита Османова?
Снимка: Instagram

13612 0

Във вчерашния ден една от основните жълти теми беше потвърждението от страна на Григор Димитров и румънката Мадалина Генеа, че са двойка. Покрай това на заден план остана още едно разкритие, свързано с личния живот на най-добрия български тенисист.

То дойде от живущата в Милано актриса и модел. Тя написа към сторито от вечерята им с Димитров "На същото място, една година по-късно". Което означава, че двамата вече са се познавали и са излизали през май 2022 година.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА ВИЖТЕ ТУК

Така става почти сигурно, че румънката е причината за раздялата на тенисиста с Лолита Османова. Преди година Григор още беше гадже с рускинята и няколко дни по-късно посрещна рождения си ден в нейната компания. През август милионерската дъщеря беше до българина и по време на участието му на турнира в Синсинати.

Изненадващо обаче Османова не го придружи на "София Оупън", а по-късно плейбоят заяви, че му се е наложило да вземе важни решения в професионален и личен план. Тогава той не разясни какво се е променило в живота му извън корта.

Сега вече се подразбира, че вероятно тенисистът е решил да прекрати връзката си с Лолита заради Генеа. В началото на връзката им те не афишираха близостта си, но явно нещата стават сериозни и те публично признаха, че са заедно. Мадалина е и първата приятелка на Григор, която има дете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички