Изчезнаха кадрите на Григор и Мадалина, които разгорещиха интернет (СНИМКИ)


Изчезнаха кадрите на Григор и Мадалина, които разгорещиха интернет (СНИМКИ)
Снимка: Madalina Diana Ghenea/Instagram

7150 0

Григор Димитров "взриви" социалните мрежи навръх рождения си ден, след като публикува горещи снимки с новата си приятелка Мадалина Генеа. Хасковлията изненада с провокативна фотосесия, от която феновете му останаха доста изненадани. Най-вече заради дискретността, която имаше преди това в неговите публикации. Днес обаче тези снимки вече ги няма в профилите в Instagram на младата двойка. 

Мадалина Генеа: Новата гореща приятелка на Григор Димитров (СНИМКИ)

Мистериозно изчезване на фотосесията от социалните мрежи

Двамата с Генеа заснеха еротична фотосесия, като румънската актриса и модел публикува кадри от нея на страницата си в Instagram. Те се появиха и в профила на 32-годишния тенисист. Двамата загатнаха, че може да има още такива в следващите дни, тъй като текстът към публикацията гласеше: "Очаквайте скоро…". Няколко часа по-късно  обаче снимките не се виждат нито един от двата профила в социалната мрежа. А каква е причината за изчезналите снимки не е ясно, както и дали част от реакциите не са предизвикали двамата да ги премахнат.

Малко по-рано пък живущата в Милано актриса и модел публикува стори от вечерята им с Димитров и написа: "На същото място, една година по-късно". Слуховете за връзката им започнаха по време на турнира в Мадрид, когато Генеа бе забелязана в ложата на първата ни ракета. Тази седмица тя бе с Димитров и в Рим. Дори все повече се усилват слуховете, че именно заради Генеа Григор се е разделил с предишната си приятелка Лолита Османова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички