Потресаващо: "Най-верният" английски фен е намерен мъртъв в канал във Венеция (СНИМКА)


Потресаващо: "Най-верният" английски фен е намерен мъртъв в канал във Венеция (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2627 0

Определеният на Острова за най-лоялния фен на английския национален отбор по футбол Кевин Норман е починал при екскурзията си до Венеция, която вмести в програмата си за пътуването до Сан Марино, за да наблюдава последния мач на "трите лъва" от световните квалификации.

Норман почина на 60 години. Той бе намерен мъртъв в канал във Венеция, като е била използвана неговата кредитна карта, за да бъде идентифициран.

Британецът е следвал националния отбор на Англия по футбол из цяла Европа през по-голямата част от живота си, като негови близки дори твърдят, че никога не е изпускал двубой на тима през този век - без значение дали домакински, или гостуване.

Освен това Кевин бе фен на Уотфорд. Фенове на тима дори започнаха организация за това при следващия двубой на "стършелите" (домакинство срещу Манчестър Юнайтед) в 60-ата минута привържениците да започнат да аплодират Кевин.

От Министерството на външните работи и въпросите пуснаха специално съобщение за случилото се, което гласи: "Подкрепяме семейството на британеца, който почина във Венеция, като сме и в контакт с местните власти".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички