Порнозвезда разкри с кои спортисти би си легнала, но не иска и да чува за ММА бойци


Порнозвезда разкри с кои спортисти би си легнала, но не иска и да чува за ММА бойци
Снимка: Getty

5547 0

Една от иконите в порноиндустрията - Лиса Ан, разкри спортистите, с които би си легнала. Любимите атлети на популярната порноактриса са баскетболистите в НБА, като ги определя като "мъжките модели на Victoria's Secret".

Лиса Ан е спала със стотици различни мъже както в професионален, така и в личен план, но винаги е била най-силно привличана от играчите в НБА. Ан обаче признава, че има афинитет и към други спортисти, но не иска и да чува за ММА бойци.

Попитана за своите предпочитания към спортистите, Ан отговори следното: "Бих казала на първо място NBA, на второ NFL, на трето MLB, но стоя далеч от UFC бойци."

Нова любов?! Гришо гушна супермодел и разбуни духовете (ГАЛЕРИЯ)

"Случайни пичове си мислят по цял ден, че тъй като съм участвала в сцени, имат шанс да се свържат с мен. И наистина сцените те съсипва сексуално за обикновения мъж, защото той никога няма да може да прави нещата по начина, по който ги прави човекът в сцените", добави Ан, цитирана от The Sun.

"Тук влизат в игра атлетите. Те са физически здрави, млади са, имат издръжливост, могат да правят всички неща, които мъжки изпълнител може да направи в сцена, така че са привлекателни. Освен това са заети, така че няма да ви безпокоят. Можете да разгледате графика им...", добави още Ан.

Преди години Лиса Ан взриви света на спорта с брутално разкритие (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички