"Нова любов?": Гришо гушна супермодел и разбуни духовете (СНИМКА)


"Нова любов?": Гришо гушна супермодел и разбуни духовете (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

9969 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва тази седмица участието си в последния за годината турнир от Големия шлем US Open. Преди началото на надпреварата в Ню Йорк Гришо намери време и да се позабавлява - и то в красива компания.

Гришо се снима със световния супермодел Емили Ратайковски по време на благотворително събитие в Ню Йорк, а близостта между двамата накара мнозина да се усъмнят дали няма нещо повече между тях. Фенове в социалните мрежи заподозряха, че българинът има нова любов.

Всъщност Григор и Ратайковски се снимаха и с много други популярни личности по време на събитието, което е организирано от един от най-известните брандове минерална вода Evian и екологичната организация Rothy's. 

Двете компании представиха своя нов съвместен проект, според който в хода на Откритото първенство на САЩ пластмасовите бутилки на Evian ще бъдат рециклирани от Rothy's, а впоследствие рециклираните материали ще бъдат използвани за направата на тенис маратонки и аксесоари.

Иначе в последните години Григор Димитров е във връзка с руската красавица Лолита Османова, макар и двамата да не са показвали взаимоотношенията си публично в близките месеци. Наскоро Лолита изуми с нова визия и вече е блондинка (СНИМКА)!

СНИМКИ на красивата Емили вижте в тази ГАЛЕРИЯ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички