Младо момиче подаде жалба за насилие на парти на яхтата на Конър Макгрегър


Младо момиче подаде жалба за насилие на парти на яхтата на Конър Макгрегър
Снимка: instagram.com/deedevlin1

38184 0

Младо момиче на около 20 години твърди, че е била нападната по време на парти на луксозната яхта на ММА боеца Конър Макгрегър, пише британският таблоид The Sun. Момичето, което не се назовава поименно, вече е подало жалба до полицията.

Жената станала обект на физическо насилие на яхтата на Макгрегър, а предполагаемият инцидент станал на 17 юли, когато тя била на почивка в Испания. На същата дата Макгрегър имаше празненства по случай 34-ия си рожден ден, като от партито имаше много снимки и видеа в мрежата.

Момичето си е направило медицински прегледи, а резултатите от тях са били изпратени на испанските власти. Смята се обаче, че е изключено извършителят да е Макгрегър или дори той да е замесен в потенциалния инцидент.

Разследването вече е в ход, а следовател от Испания разкрива, че жената се е оплакала, че е била нападната по бански по време на почивка. След това момичето било докарано до брега с моторна лодка и веднага се свързало с местните власти.

Полицаите обаче не говорили испански, а момичето не дало пълни показания, защото искало да се прибере по-бързо в родината си Ирландия. Там обаче тя вече подала официална жалба във връзка с предполагаемото нападение.

Испанските медии пишат, че медицинският преглед показва травма на главата на момичето. В същото време пък Конър Макгрегър буквално взриви мрежата, след като качи ВИДЕО как неговата съпруга му прави фелацио на яхтата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички