"Попита какво бельо обичам": Антони доказа, че една от обвинилите го в насилие жени лъже


"Попита какво бельо обичам": Антони доказа, че една от обвинилите го в насилие жени лъже
Снимка: GettyImages

2301 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони се защити от обвиненията към него от страна на банковия служител Ингрид Лана. Преди дни тя заяви, че бразилецът е искал да прави секс с нея, тя не е била съгласна и той я е блъснал в стената, при което си е ударила главата.

Антони разкри, че е комуникирал с Лана в WhatsApp, ато тя е поискала да отиде в Манчестър, за да се опознаят по-добре. Жената е попитала играча какво бельо предпочита - червено или бяло.

"Купих ѝ билет и резервирах хотелска стая за нея. Срещнахме се там и имахме интимна среща по взаимно съгласие. тя настоя да се срещнем отново за друга интимна среща, но аз не можах да го направя заради проблеми с графика и тя се върна в Бразилия. След това никога повече не я срещнах", разказа той пред "Globo".

Антони твърди, че думите му се потвърждават от съобщенията между двамата в WhatsApp, който той не иска да публикува, за да запази правото си на личен живот. Ако се наложи обаче, той е готов да направи и това, за да докаже, че е невинен.

Антони все пак публикува част от чатовете си с жената и написа, че е принуден да го направи. "Тази част от разговорите ни показва, че сме имали само една среща, интимна и по взаимно съгласие. Въпросът с тази измамница ще се реши в съда", пише бразилецът.

Един от скрийншотовете, видели бял свят, показва, че футболистът е получил следното съобщение от Лана: "Ако искаш, ще те чакам гола в леглото". В друго съобщение тя нарича звездата "любов моя". А ето в какво обвинява Антони бившата му приятелка Габриела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички