Пищни форми вместо футбол: Македонската федерация не може да се справи с хакери (СНИМКА)


Пищни форми вместо футбол: Македонската федерация не може да се справи с хакери (СНИМКА)
Снимка: Thinkstock/Guliver

2349 0

Футболната федерация на Македония си има сериозен проблем в социалните мрежи, който не могат да разрешат.  Вече трети месец не може да поеме контрола върху официалната си страница във Фейсбук, заради което отнася и не малко подигравки.

Неволите пред македонската федерация

Преди три месеца хакери са превзели фейсбук страницата на федерацията за първи път. А наскоро е имало изгледи, че страницата е възстановена. Започнало е да се публикува съдържание за македонския футболен национален отбор, но явно не е така.

"Скоро отново започнаха да излизат всякакви глупости, които нямат нищо общо с футбола, както и с Македония. Периодът наистина е дълъг, така че засега остава да видим колко дълго някой ще използва официалната страница на федерацията, за да публикува неща по свой избор", пишат в РСМ.

Само преди няколко дни Левски игра втория си мач срещу северномакедонския Шкупи. "Сините" отстрани с общ резултат 3:0, като вече се подготвят за Апоел Беер Шева. А в РСМ нашироко бе обсъдена и хореографията на "сините" фенове, посветена на Илинден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички