Пике за песента на Шакира: Всеки взима решенията си, искам само децата да са добре


Пике за песента на Шакира: Всеки взима решенията си, искам само децата да са добре
Снимка: Getty Images

3915 0

Бившият централен бранител на Барселона Жерар Пике даде обширно интервю за RAC1. В него той засегна различни теми, като открито направи признание, че всъщност футболът изобщо не му липсва.

"Футболът не ми липсва, дори изобщо. Чувствам се много добре и идва момент, в който се спираш, и осъзнаваш какво си пропуснал през уикендите" - сподели Пике. Той призна, че се вижда с бившите си съотборници Серхио Бускетс и Жорди Алба.

Разбира се, световният шампион с Испания нямаше как да не бъде запитан и за случващото се с бившата му половинка - звездата Шакира. Конкретният въпрос към него бе за песента, с която тя осмя него и новата му половинка.

"Не искам да говоря за това. Мисля, че хората имат отговорност - тези, които са родители. И тя е да опитваме да защитаваме децата си. Всеки прави своите решения през времето и аз не искам да говоря за това.

Всичко, което искам, е децата да са добре" - отговори на въпроса какво смята за парчето на Шакира с Bizarrap, което определено стигна до много хора по света.

Оказва се дори, че с хита, с който отмъсти на Пике и Клара Чиа, Шакира е поставила 14 рекорда на Гинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички