Шакира обяви кое в раздялата с Пике ѝ носи щастие, напомни на Клара Чиа какво я чака в ада


Шакира обяви кое в раздялата с Пике ѝ носи щастие, напомни на Клара Чиа какво я чака в ада
Снимка: Instagram

4287 0

Певицата Шакира сподели в интервю пред мексиканския журналист Енрике Асеведоза, че след раздялата с Жерар Пике е станала по-силна и независима. Звездната двойка се раздели миналото лято, а причината беше изневярата на футболиста, който започна да се среща с 23-годишната Клара Чиа Марти.

Раздялата дала на Шакира "независимост" 

Според певицата след раздялата с 35-годишния Пике тя е престанала да зависи от мъж, както е било през целия ѝ живот.

"Повярвах на тази история, че жената се нуждае от мъж, за да бъде пълноценна. Аз също мечтаех да имам семейство, в което децата ми да имат майка и баща, живеещи под един покрив", казва 45-годишната Шакира.

Тя отбеляза, че докато преди е била "емоционално зависима от мъжете", сега си е самодостатъчна. "Сега се чувствам пълноценна, защото завися само от себе си", посочи колумбийката.

"Не можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш, но животът има начин да компенсира това. Имам две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден", допълва звездата.

Новата на Пике ще "гори" в Ада? 

По адрес на новата приятелка на бившия си Шакира каза следното: "Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени". Тези дни излезе новата песен на Шакира. Тя отново е посветена на Пике и даде повод за скандал между него и новата му - ето как. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички