Щастие за футбола: Роналдиньо се завръща съвсем скоро в мач в популярната лига на Пике


Щастие за футбола: Роналдиньо се завръща съвсем скоро в мач в популярната лига на Пике
Снимка: Getty Images/Guliver

1774 0

Страхотна новина бе оповестена за световния футбол. Привържениците на този спорт ще могат да станат свидетели на магията на Роналдиньо отново. Бе потвърдно, че бразилският техничар ще играе в Кралската лига на Жерар Пике.

Роналдиньо се завръща във футбола

Той ще бъде от отбора на Порчинос Пио в лигата, която става все по-популярна. Припомняме, че тя бе създадена през 2022-ра година, а това е нейният първи сезон, като отборите са със 7 срещу 7 играчи, а мачовете продължават по 40 минути.

Роналдиньо се присъединява към имена като Серхио Агуеро и Икер Касияс, след като през 2018 година официално приключи с футбола. Безспорно бившата звезда на Барселона, Милан и ПСЖ е най-голямото име, което ще е виждано някога в Кралската лига.

Добрите новини не приключват дотук! Очаква се легендата на футбола да дебютира в новия си отбор съвсем скоро - на 26-и февруари, в неделя, когато отборът му играе срещу Пио. Припомняме, че всички срещи се състоят в испанския град Барселона.

Неотдавна пък бразилецът зарадва големия каталунски гранд, но по друг начин. Това се случи, след като Роналдиньо официално анонсира голям трансфер в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички