Забелязаха бивша звезда на Барселона да напуска дома на Шакира


Забелязаха бивша звезда на Барселона да напуска дома на Шакира
Снимка: Instagram

31827 0

Футболният свят (а и не само) не може да си вземе дъх от драмите между Шакира и Жерар Пике. Откакто колумбийската певица пусна новия си хит, в който напълно открито атакува бащата на децата си и го обвинява в изневяра и след неговия ясен отговор, всичко около двамата се следи много от близо. 

Изпълнителката пожъна огромен успех с песента за бившия си и преди няколко дни е организирала парти в дома си, където е бил забелязан бивш футболист на Барселона. Според Diario AS, Патрик Клуйверт е видян да напуска партито с колумбийската си съпруга, докато в колата му е звучала толкова нашумялата песен. 

Бившият нидерландски нападател игра за отбора на "Камп Ноу" от 1998 до 2004 г., като им помогна да спечелят Ла Лига през първия си сезон с клуба. Той никога не е играл заедно с Пике, но се върна в Барса преди няколко години като технически директор на "Ла Масия" - прочутата академия на клуба.

Известно е, че Клуйверт и съпругата му са приятели на Шакира, без съмнение поради факта, че двете дами са от Колумбия, така че появата му не е истинска изненада. Семейство Клуйверт не са първите, които заеха страната на Шакира в спора, като подобно нещо направи и съпругата на Лионел Меси .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички