Идва ли краят? Роналдо се разделя с Джорджина заради "манията ѝ за величие"?


Идва ли краят? Роналдо се разделя с Джорджина заради "манията ѝ за величие"?
Снимка: Instagram

55118 0

Слуховете, че между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес има сериозно напрежение намериха потвърждение и в родината на звездата. От португалската програма "Noite das Estrelas" oбявиха, че двойката е в криза, тъй като Кристиано е уморен от поведението на половинката си.

Психологът Куинтино Ариес обяви, че неотдавнашното поведение на футболиста е показало, че той не е щастлив в личния си живот. Според участниците в предаването демонстрацията в социалните мрежи на звездата на Ал Насър и бившата продавачка, че са щастливи са фалшиви.

Създателят на предаването Даниел Нашименто заяви: "Роналдо не е щастлив. Джорджина не излиза от мола в Рияд и това е една от причините, поради които Кристиано започва да намира тази история за тъжна. Тя не прави нищо, освен да харчи пари. И най-лошото от всичко е, че тя си мисли, че отговаря на стандартите на Кристиано. Тя се издига на пиедестал, а това изобщо не му харесва".

Друг коментатор в "Noite das Estrelas" - Лео Каейро, допълни: "Казвам това от месеци. Те не се разбират и е вероятно да се разделят. Реалността е, че на нея ѝ е писнало от Кристиано".

Приятелката на Роналдо - Филипа Кастро, опита да разсее съмненията за срив между инфлуенсърката и носителя на 5 награди "Златна топка".

"Мога да потвърдя от надежден източник, че се справят добре. Тези истории и клюки са поръчани от хора, които не могат да понасят Джио". Ето какво още в поведението на Джорджина вбесява Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички