Съпругата на Дани Алвеш целуна жена и се похвали с това, след като го заряза


Съпругата на Дани Алвеш целуна жена и се похвали с това, след като го заряза
Снимка: Instagram/joanasanz

3612 0

Съпругата на Дани Алвеш - Джоана Санц, изуми последователите си, като публикува видео, на което се целува с колежката си Сандра Табарес в своя Instagram. Испанският модел все още е законна съпруга на бразилския футболист.

Дали целувката между двете красавици е просто жест на приятелство, или доказателство за хомосексуална връзка, все още не е ясно. Но Джоана публикува видео, на което танцува с Табарес, като двете са прегърнати.

"Честит рожден ден, Сандра! Обичам те. Благодаря ти, че ме измъкна от бездната и ме изпълни отново с жизненост. Продължаваме да се наслаждаваме на моментите. Нека преминем през всички трудности заедно", написа Санц.

По-рано красавицата обяви, че се разделя с Алвеш, който е обвинен в изнасилването на 23-годишна жена в Барселона. Бившият футболист на Барселона може да бъде осъден за между 4 и 12 години зад решетките.

Според испански медии, видеото, на което двете дами се целуват, е заснето във ВИП зоната на същия клуб, в който Дани Алвеш е преспал с обвинителката си - "Sutton". А ето кой е единственият посетител на Дани Алвеш в затвора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички