Григор Димитров се похвали с голямо постижение пред 1 милион души, но извън тениса (СНИМКА)


Григор Димитров се похвали с голямо постижение пред 1 милион души, но извън тениса (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5564 0

Сезон 2023-а в тениса ще бъде запомнен като един от най-добрите на родния тенисист Григор Димитров. Българинът записа страхотни постижения на корта и дори достигна финал на "Мастърса" в Париж, но имаше малшанса да загуби там от Новак Джокович. Въпреки това, извън тениса Гришо също натрупа успехи.

Голямото постижение на Григор

По-рано през годината Димитров бе избран в листата на списание "People" като деветия "най-сексапилен" спортист в света, като остави зад себе си тенис звезди и такива от НБА средите.

Самият Григор реши да се похвали с постигнатото в социалните мрежи и качи "скрийншот" от листата на списанието на своето "стори" в своя "Instagram", където е следван от над 1 милион души.

Video edited on Kapwing

Участието на "Мастърса" във френската столица бе последно за Григор през сезона. Българинът вече се готви за новата кампания, като ще загрее за нея с участие в демонстративния турнир "World Tennis Tour", който ще се проведе около Бъдни вечер (21-24 декември).

Веднага след участието си там, Григор Димитров потегля за Австралия, където ще стартира на турнира "ATP 250" в Брисбейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички