Боксово издание за новото видео: Това ще помогне на Пулев да се защити


Боксово издание за новото видео: Това ще помогне на Пулев да се защити
Снимка: Instagram

6315 0

Видеото, което днес бе публикувано от екипа на братя Пулеви в социалните мрежи, ще помогне на Кубрат да се защити от исковете на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, заради непозволената целувка, която си взе от нея след победата си над Богдан Дину в Коста Меса, САЩ.

Изданието worldboxingnews.net публикува видеото, показващо азиатката в позиция, която е далеч от това да бъде жертва. А именно - репортерката, видимо пияна и с предизвикателно облекло, се поклаща съблазнително в скута на човек от компанията на Кубрат, а самият боксьор седи недалеч от нея.

"Видеото сега може да се използва като част от защитата на Пулев. Жената е в провокативна позиция, върти се в скута на мъж и изглежда безгрижна", посочва изданието. То разкрива, че към момента в социалната мрежа се питат как така г-ца Суши не се страхува да бъде в компанията на Пулев, след като той ѝ е направил сексуално посегателство". Междувременно Суши атакува, иска наказание за българина и от WBA. Подробности вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички