Орелиен Чуамени сгафи и му се наложи да се извинява на Реал Мадрид и феновете


Орелиен Чуамени сгафи и му се наложи да се извинява на Реал Мадрид и феновете
Снимка: Getty Images

1976 0

22-годишният полузащитник на Реал Мадрид Орелиен Чуамени си навлече гнева на феновете на "белия балет", след като отиде на мача от НБА между Детройт Пистънс и Чикаго Булс, който се проведе в "Accor Arena" в Париж във вечерта на 19 януари.

"Биковете" спечелиха със 126:108, но проблемът е, че по същото време съотборниците на френския национал играеха 1/8-финал за Купата на Краля срещу Виляреал.

От друга страна, младокът се води контузен, след като получи травма в шампионатния сблъсък с "жълтата подводница" на 7 януари (загуба с 1:2), заради която пропусна последните три мача на Реал.

След вълната от критики по свой адрес в социалните мрежи, Чуамени се принуди да поднесе извиненията си: "Извинявам се на моя клуб, на треньорския щаб, на съотборниците си и на феновете на Реал Мадрид, че посетих събитие, което се провеждаше по същото време, в което играехме важен мач за Купата. Следях какво се случваше срещу Виляреал през цялото време, но допуснах грешка. Много съжалявам!", гласи постът му в "Twitter".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Младок не поздрави Анчелоти след смяната си, Карло му направи забележка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички