Младок не поздрави Анчелоти след смяната си, Карло му направи забележка


Младок не поздрави Анчелоти след смяната си, Карло му направи забележка
Снимка: Getty Images

1129 0

Нападателят на Реал Мадрид Родриго Гоеш изрази недоволството си към треньора Карло Анчелоти заради своята смяна по време на мача срещу Виляреал за Купата на Краля.

Бразилецът беше титуляр в осминафиналния мач, завършил с победа за "белите" с 3:2, но беше заменен в 56-ата минута, когато отборът губеше с 0:2. След смяната си 22-годишният футболист мина покрай Анчелоти, без да се поздрави с него, пише "Marca".

Минута след смяната на Родриго Реал върна едно попадение. Твърди се, че треньорът се е обърнал към играча с думите: "Ти трябва да ме поздравиш". След мача италианският специалист трябваше да отговаря пред медиите за ситуацията.

"Смених Родриго, защото беше претоварен и реших да не рискувам. Той не ме поздрави, защото, както си мисля, е забравил. Не мисля, че е било нарочно. И аз отидох при него и му казах да не забравя да ме поздрави след смяна", обясни треньорът. А ето какво каза след трудния успех Анчелоти. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички