Легенда на Реал: Говорейки за Азар, говорим почти като за бивш футболист


Легенда на Реал: Говорейки за Азар, говорим почти като за бивш футболист
Снимка: GettyImages

844 0

Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович разсъждава върху трансферната кампания на клуба сега и през лятото. Според него "белите" не трябва да привличат играчи през януари, но през лятото Реал трябва да се подсили на няколко позиции. Той се изказа доста неприятно за бившата звезда Еден Азар.

"Реал Мадрид, както всички велики отбори, има своите добри и лоши моменти. Мадрид е най-жив и когато започнат да казват, че е мъртъв, започва веселбата, така че внимавайте. Сигурен съм, че Анчелоти ще намери решения, той е много опитен. Цикълът не е завършен, в Мадрид винаги има жажда за трофеи", заяви бившият нападател, цитиран от "Marca".

Не е нужно да подписват с никого през януари, но нещо трябва да се направи през лятото и мисля, че клубът се подготвя за това. Липсва нападател, креативен полузащитник, краен защитник. Знам, че се работи по трансфера на Белингам.

Разбира се, че аз продължавам да мечтая за Мбапе, рано или късно той трябва да стане играч на Реал Мадрид. Мисля, че можем да се насладим на Модрич още малко.

Това, което се случва с Азар, никой не го очакваше. Да говорим за него сега е почти като да говорим за бивш футболист.

През последните 10 години, ако някой се е наслаждавал, това са играчите на Реал Мадрид, така че, моля, нека им дадем малко повече време и ще съдим в края на сезона", каза още бившият директор в Реал. А ето кой европейски гранд има интерес към Азар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички