Обвиниха Давид Вия в сексуално насилие, той отрича


Обвиниха Давид Вия в сексуално насилие, той отрича

3039 0

Бившата звезда на Барселона Давид Вия е обвинен в сексуално насилие от стажантка в Ню Йорк Сити, която твърди, че "ме е докосвал всеки шиб*н ден". Рекордният голмайстор на Испания и носителят на Световната купа 2010 отрича твърденията, че е я е опипвал.

Стажантката Скайлър Бадило, която е била на 20, когато е започнала да работи с клуба през 2018 г., твърди, че Вия многократно й е казвал, че я обича, докосва я неподходящо и че шефовете й не приемат сериозно жалбите ѝ. Тя също така твърдеше, че Вия й е предлагал алкохол, докато е била на възраст под 21 години в САЩ.

 "Мислех, че получавам възможност за цял живот, когато получих този стаж. Това, което получих, беше, че Дейвид Вия ме докосваше всеки шиб*н ден и шефовете ми мислеха, че това е страхотен комедиен материал", споделя Бадило пред The Athletic.

Бадило твърди, че когато тя е посегнала към предмет, намиращ се до Вия в съблекалнята, той я е хванал за ръката и я е погалил, докато я е гледал в очите. Тя добави: "Той започна да ми казва, че ме обича." Бадило твърди, че е имало инцидент, при който Вия я е натиснал на плота с ръце на бедрата.

Междувременно делото срещу Кристиано Роналдо за изнасилване беше отново върнато в съда (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички