Давид Вия обясни защо се е провалил трансферът му в Реал Мадрид


Давид Вия обясни защо се е провалил трансферът му в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2408 0

Голмайстор номер 1 на Испания Давид Вия се върна назад във времето, когато бе много близо до трансфер в Реал Мадрид. През 2010 той смени Валенсия с Барселона, но предните сезони няколко пъти бе свързван с преминаване на "Сантяго Бернабеу".

"През тези пет или шест години във Валенсия, в които бях на много високо ниво, имаше голям интерес към мен както в Испания, така и от Англия. Имаше много оферти. Бях във Валенсия. Казах им, че ще си тръгна, когато те пожелаят. Не се случиха нещата с Реал Мадрид. Нужно е да има желание от страна и на двата клуба, както и от страна на футболиста. В нито една от години всички тези неща не се случиха", разкри той.

"Когато взех решение да прекратя кариерата си, не мислех, че ще сме в подобна ситуация. Една от причините да се оттегля беше да имам повече свобода, да бъда повече време у дома. Решението ми беше добре премислено. Няма връщане назад. Човек трябва да се наслаждава на новите неща", каза още Вия. А коя е една от последните трансферни цели на Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички