"The Sun" извади доказателства, че Роналдо все пак е изнасилил Майорга?


"The Sun" извади доказателства, че Роналдо все пак е изнасилил Майорга?
Снимка: принтскрийн

16433 0

Колкото и да се надява Кристиано Роналдо, темата с предполагаемото изнасилване от него на американката Катрин Майорга продължава да се разисква в медиите. Тези дни британският таблоид "The Sun" публиква материал, според който ДНК на големия футболист съвпада с генетичния материал, свален от роклята на учителката, в полицията в Лас Вегас. Освен това, има доказателство, че португалецът е признал пред адвокатите си, че Майорга е казала "не", когато е поискал да прави секс с нея.

Таблоидът използва за доказателство купища имейли, разменени между полицията и прокуратурата. След като се е запознал с тях, детективът от Лас Вегас - Джефри Гайър, е написал: "ДНК се върна и има съвпадение. Роналдо казал на адвокатите си, че г-жа Майорга е казала "не" и "спри".

Както е известно, делото срещу Роналдо отпадна, но сега американката води срещу него гражданско дело. тя иска звездата да ѝ плати обезщетение в размер на 165 000 паунда. Според разкритията на жената пред "Шпигел", тя и Роналдо са се запознали през юни 2009 г. в Лас Вегас в казино, в което тя е била хостеса. После футболистът е предложил тя да дойде с него и двама негови роднини в жилището му. Майорга приела, но когато влязла в банята, за да се преоблече, за да ползва джакузито, Роналдо влязъл при нея гол и я изнасилил.

На следващия ден тя съобщила за случилото се в полицията и ченгетата взели ДНК проби от нея. Американката обаче отказвала да каже кой е изнасилвачът. Но в имейлите, които от "The Sun" са видели, жената е назовала Роналдо. Полицейското разследване продължи 11 месеца, преди доказателствата да бъдат предадени на прокурорите в Невада, а през юли тази година те решиха да не преследват законово португалската звезда. А коя е Катрин Майорга вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички