"Обичам токсичните хора": Мадалина на Григор Димитров със странни интимни признания (СНИМКИ)


"Обичам токсичните хора": Мадалина на Григор Димитров със странни интимни признания (СНИМКИ)
Снимка: Madalina Diana Ghenea/Instagram

5742 0

Мадалина Генеа, която е половинката на Григор Димитров, отговори на някои въпроси на свои последователи в социалната мрежа Instagram. В личния си профил тя ги призова да оставят своите запитвания, като някои от тях бяха по-лични.

Един от въпросите гласеше: "Какво би сторила, ако токсичен твой бивш приятел се завърне в живота ти сякаш нищо не се е случвало? Помощ". Тя обаче изненада, като призна, че обича и токсичните хора:

"Не квалифицирам никой от бившите ми като токсични. Обичала съм всеки човек в живота си. Те може и да са токсични за себе си, но за мен - не, не могат да ме докоснат или променят без значение от всичко. Винаги ще опитвам да остана чиста. С чисто и отворено сърце винаги можеш да печелиш в живота".

Друг въпрос пък е: "Ако мъж иска да спечели сърцето ти, какво искаш да видиш от него, за да успее". "Човекът, който спечели сърцето ми, ме обичаше дълбоко" - признава тя "рецептата".

Някои пък не отправиха запитвания, а използваха "сцената" за комплименти. "Как е възможно да си толкова красива. И се усмихвай по-често, изглеждаш невероятно с усмивка" - пише последовател, а тя отговаря без думи - със снимка, на която е усмихната.

Освен това пък Мадалина на Григор Димитров призна, че е получила пръстен, но не значи нищо за нея (СНИМКИ).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички