"Омъжена съм! Получих пръстен, но не значи нищо за мен": Мадалина с плашещи за Григор Димитров лични признания (СНИМКИ)


"Омъжена съм! Получих пръстен, но не значи нищо за мен": Мадалина с плашещи за Григор Димитров лични признания (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

16585 0

Половинката на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Мадалина Генеа, както обикновено бе много активна в социалните мрежи. Тя призова хората да ѝ задават въпроси в личния и профил в Instagram, като впоследствие им отговори.

Някои от тях са доста интимни, а отговорите на 36-годишната румънка са доста любопитни. Още едно от първите запитвания е очевидно от фен на Мадалина, който я пита шеговито: "Може ли да се омъжиш за мен?".

"Съжалявам, но вече съм омъжена" - отговаря Генеа. Друг въпрос пък е какъв е мечтаният годежен пръстен за нея, като тя признава, че няма толкова значение какъв е той, тъй като е получила такъв в миналото, но той не значи нищо за нея.

"Не ми пука за пръстена. Получих такъв в своя живот, не значат нищо за мен" - споделя тя. На един от въпросите пък отговаря чрез временна снимка (така нареченото "стори") със своята дъщеря.

Мадалина е запитана каква е нейната всекидневна рутина и какво харесва. "Просто да бъде до нея" - отговаря румънката, публикувайки въпросната снимка с малката ѝ дъщеричка.

Има и по-шеговити запитвания. Такова е идващо от неин последовател, който иска съвет, тъй като празнува 31-вия си рожден ден. "Не пораствай, това е капан" - публикува половинката на Григор Димитров като отговор.

Неотдавна в Русия пък написаха, че "бившият на Мария Шарапова - Григор Димитров, намерил сродната си душа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички