"Аз съм вулкан, изгарям всичко със страст - най-хубавата вечер": Мадалина с интимен разказ (СНИМКИ)


"Аз съм вулкан, изгарям всичко със страст - най-хубавата вечер": Мадалина с интимен разказ (СНИМКИ)
Снимка: Madalina Diana Ghenea/Instagram

5242 0

Половинката на първата ракета на България Григор Димитров - Мадалина Генеа, както обикновено бе много активна в социалните мрежи. Румънската звезда качи любопитни временни снимки (така наречените "сторита") в личния си профил Instagram.

В тях направи интимни откровения за себе си. Тя разказва, че е искала знак от Вселената и че е получила красноречив такъв. В крайна сметка дори заключи, че това е било "една от най-хубавите вечери от дълго време насам".

"Избрах и натиснах със затворени очи филм, който да гледам, като исках знак и съобщение от Вселената. Приятел ми каза днес, че съм вулкан и че дори когато ми пука твърде много, мога да изгоря всичко с моята страст.

Най-лудото съвпадение, но намерих много отговори в този филм" - пише Мадалина, говорейки за продукция на Disney. "Една от най-хубавите вечери от много време насам. Благодаря" - добавя тя, а в следващите си сторита обяснява колко обича.

Можете да намерите въпросните сторита като прикачени снимки по-долу в материала. Съвсем наскоро пък Мадалина направи друго интимно признание - че вече не води преговори за стойността си (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички