В Русия: Бившият на Шарапова - Димитров, намери сродната си душа и възроди кариерата си


В Русия: Бившият на Шарапова - Димитров, намери сродната си душа и възроди кариерата си
Снимка: Instagram

7057 0

Григор Димитров изглежда намери сродната си душа в лицето на Мадалина Генеа. Това написаха не къде да е, а в Русия, родината на бившата любима на българина Мария Шарапова. Според популярното издание "Чемпионат" връзката с румънката може да е причината за "ренесанса" в играта на Димитров.

"Българският тенисист продължава да се представя на конкурентно ниво в Тура. Той се завърна в топ 20 на световната ранглиста това лято след около едногодишно отсъствие. Основната причина е добрите му резултати на последните два турнира от Голям шлем. Григор стигна до четвърти кръг на "Ролан Гарос" и "Уимбълдън", което не успя да направи в осем предишни "мейджъра", пише "Чемпионат".

Разсъждавайки върху това каква е причината за този ренесанс в кариерата му, порталът пише: "Може би Григор най-накрая е намерил сродната си душа? Като начало, трябва да се каже, че за любовните похождения на българския тенисист вървят легенди. С румънския модел и актриса изглежда наистина си прекарват добре и са щастливи заедно, сякаш са много млади. Всъщност, Мадалина изглежда идеалната половинка на Григор".

Нататък изданието отбелязва, че Генеа е като женско копие на Григор, тъй като е имала много афери с личности, които са по-известни от нея. Изброени са актьорите, с които е имала връзки, сред които са Леонардо Ди Каприо, Майкъл Фасбендър и много други. "Чемпионат" пише, че румънката е копирала Димитров при избора на любовниците си. Докато българинът избира по-често тенисистки, любимата му е избирала актьори, като нея самата.

"И най-накрая Димитров и Генеа се намериха. И двамата влюбени вече са над 30, така че е време да се установят, да вземат отношенията си насериозно и да оставят краткотрайните романси в миналото. Още повече, че Мадалина и Григор изглеждат наистина идеални един за друг. Това не е само въпрос на прилика, дължаща се на минали нашумели романи. Една от причините за неотдавнашния скок на Димитров на корта може би е фактът, че извън корта той има точно същата идеална сродна душа", завършва материалът на руското издание. В Румъния пък са убедени, че Гришо пропусна турнир, за да е с Генеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички