Ще отритне ли Португалия Кристиано Роналдо? Легендата влуди целия свят с избор (ВИДЕО)


Ще отритне ли Португалия Кристиано Роналдо? Легендата влуди целия свят с избор (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5521 0

Най-известната криптоборса в света - Binance, продължава сътрудничеството си с легендата на световния футбол Кристиано Роналдо. Днес от компанията разпространиха в социалните мрежи видео с ветерана, в което той се подлага на "детектор на лъжата".

В 3-минутно видео португалецът бива питан въпроси, свързани с футболната му кариера, а отговорът на последния тепърва ще предизвиква недоумение в голяма част от хората по света. 

Изненадващият избор на легендата

Великият нападател бе категоричен, че не би бил заменил всичките си медали от Шампионска лига за триумф на Световно първенство. Припомняме ви, че "мореплавателите" се провалиха и през 2022 г., когато в големия победител се превърна съперника за всички времена на Роналдо - Лионел Меси

В коментарите вече се появиха първите негативни коментари на португалци, които останаха изненадани от избора на суперзвездата им. До този момент Роналдо успя да спечели с родината си Европейското първенство и Лига на нациите по един път. 

Шампионска лига обаче е сред любимите турнири на легендата, след като я печели веднъж с Манчестър Юнайтед и още четири пъти с Реал Мадрид. 

Вижте какво прави Кристиано Роналдо след хеттрик - ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички