ВИДЕО: Меси и Роналдо отново нашумяха с отношението си към феновете


ВИДЕО: Меси и Роналдо отново нашумяха с отношението си към феновете
Снимка: GettyImages

3176 0

Легендата Лионел Меси изигра нов силен двубой в понеделник сутрин. Световният шампион даде две асистенциите при успеха на Интер Маями като гост на Лос Анджелис ФК с 3:1. 

Негово действие в Калифорния обаче отново не се понрави на част от потребителите в социалните мрежи. Става въпрос за случай с фен, който нахлу на терена, за да се докосне до аржентинеца. 

Различно отношение в различните континенти

Веднага обаче се намеси личният охранител на Лионел Меси, който не позволява на никого да се приближава до легендата без основателна причина. В този момент играчът просто изгледа намесата на бодигарда и по никакъв начин не направи опит да се доближи до запалянкото. 

В отговор на това бързо бе припомнена една от реакциите на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. По подобен начин се намеси неговата охрана във връзка с човек, който поиска да се снима с нападателя. 

Португалецът обаче не остана доволен от острата реакция срещу запалянкото и дори го хвана, когато бе изблъскан. Трябва да се отбележи в заключение, че случаят на Меси е частен и аржентинецът също опитва винаги да обръща внимание на феновете, но ситуацията по неизвестни причини се промени в САЩ. 

Вижте по кой ключов параграф във футбола Лионел Меси стана първи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички