Президентът на Байерн Мюнхен жегна Никлас Зюле с коментар за трансфера му в Борусия Дортмунд


Президентът на Байерн Мюнхен жегна Никлас Зюле с коментар за трансфера му в Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images

3130 0

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер заяви в интервю пред "Sky", че не смята, че трансферът на Никлас Зюле в Борусия Дортмунд ще бъде от особена полза за футболиста на баварците. 

Припомняме, че вчера, 7 февруари, стана ясно официално, че 26-годишният защитник ще доиграе сезона на "Алианц Арена", след което ще премине при "жълто-черните"!

"Не знам какво ще спечели Никлас Зюле от трансфера си в Борусия Дортмунд. Не мисля, че това е стъпка напред от спортна гледна точка. Той е много добър играч, който се превърна в титуляр в националния отбор през последните пет години. Очаквам да даде всичко от себе си в следващите три месеца, за да ни помогне за трофеите, за които се борим", заяви Хайнер и добави:

"Всичко го ценим и знаем какъв играч имаме в негово лице. Мисля, че Дортмунд винаги се опитва да се състезава с нас, което е добре за Бундеслигата. Но виждате в последните 9 години, че ние знаем как да защитаваме позицията си и ще го правим и занапред".

През сезон 2021/22 Байерн Мюнхен продължава доминацията си в Германия и има аванс от 9 точки пред втория Дортмунд. До края на кампанията остават 13 кръга!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички