ММА дама се измъкна от душене, като... насочи вниманието върху гърдата си (ВИДЕО)


ММА дама се измъкна от душене, като... насочи вниманието върху гърдата си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5834 0

Дама, която е избрала един от най-жестоките спортове - ММА, избра нетрадиционна стратегия, за да се измъкне от много трудна ситуация. Тя бе на земята, а отгоре ѝ бе опонентка, която я бе хванала с две ръце за гърлото и я душеше.

В този момент ѝ хрумва гениалната идея да избяга от капана, като накара съперникът да я хване за гърдата. Кадрите се появиха в социалната мрежа Инстаграм - в акаунта на Punch Club, като бързо-бързо започнаха да трупат популярност.

Pucnh Club, където се споделят различни клипове на ММА бойци, които се състезават един срещу друг, озаглави това видео: "Можеш да гледаш това безкрай. Женско джиу-джитсу. Как сте?".

Както вече споменахме, кадрите се разпространиха бързо в социалната мрежа, но за тези, които следят акаунта, едва ли е изненада естеството на видеото. Преди време например бе пуснат бой между мъж от тежка категория и жена от лека.

Можете да видите кадрите как ММА дамата се измъкна от тежката ситуация и душенето чрез хитрост, насочвайки вниманието и ръцете на опонента върху гърдите си - във видеото по-долу в материала.

Преди известно време боксьорката Ебани Бриджис обвини ваксина за това, че гърдите ѝ са ОГРОМНИ и ги показа (ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички