Куриозно: Съдия от UFC получи удар в лицето и падна върху другата жертва (ВИДЕО)


Куриозно: Съдия от UFC получи удар в лицето и падна върху другата жертва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1553 0

Това да си съдия в UFC не е никак безопасна работа. От първа лице се убеди в това Кейт Питърсън, който по случайност куриозно бе ударен в лицето. За негово щастие, ставаше въпрос за мач от средна категория, а не при най-тежките.

Инцидентът се случи, докато съдията Питърсън ръководеше сблъсък между Час Скели и Марк Стрийгл. 36-годишният американец - Скели, пое контрол над мача от самото начало и успя да повали своя опонент на земята във втория рунд.

По този начин си осигури възможност и за различни удари зад главата на съперника си. Стрийгл изглеждаше като да е в сериозна беда и нормално Питърсън се придвижваше натам, за да опита да спре битката, но тогава се приближи твърде много до дясната ръка на Скели и получи удар в лицето.

Впоследствие съдията дори падна върху Стрийгл, който бе на земята, но за щастие бързо успя да се изправи на крака и да прекрати битката. Скели спечели след победа с технически нокаут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички