Секси боксьорка обвини ваксина, че гърдите ѝ са огромни... и ги показа (СНИМКИ)


Секси боксьорка обвини ваксина, че гърдите ѝ са огромни... и ги показа (СНИМКИ)
Снимка: instagram/ebanie_bridges

5476 0

Австралийската професионална боксьорка Ебани Бриджис хумористично коментира ваксината, която си постави срещу коронавируса. Тя сподели, че от нея гърдите и са пораснали, след което пусна своя снимка в социалната мрежа Туитър.

Блондинката-бомбардировачка, както е нейният прякор, е спечелила седем от осемте си професионални боксови битки, като единствената и загуба дойде през април месец миналата година в Лондон. Тя стана професионалистка през 2018 година.

Преди това показателите ѝ като аматьор бяха 26 победи срещу 4 загуби. Тя се прочу изключително много в този спорт при дамите заради атрактивната си визия и провокативните си изяви, снимки и действия.

"По дяволите, Пфайзер" - пише тя за описание на новата си снимка в Туитър, след която публикува и скрийншот от заглавие: "Жени твърдят, че гърдите им стават по-големи, след като са получили доза от Пфайзер".

"Жени споделят своя шок от това, че са открили как гърдите им са станали по-големи, след като им е поставена доза. Експертите обясняват защо това се случва" - продължава подзаглавието към материала, който е споделила.

Наскоро пък красивата блондинка се бе обърнала към "троловете" и "хейтърите" ѝ заради това, че докладвали нейните снимки. Въпреки това тя отново подходи по по-необичаен начин към това и сподели следното:

"Добре, троловете и хейтърите побеждават, ако трябва да сме честни. Продължават да докладват снимките ми. Не мога да ги публикувам наново. Последното, което искам, е да загубя акаунта си. Надявам се всички вие да сте си ги скрийншотнали, за да си ги имате, преди да бяха изтрити".

Вижте и повече от ПРЕНАДАРЕНАТА БОКСЬОРКА, ОБВИНИЛА ВАКСИНА ЗА РАСТЕЖА НА ОГРОМНИТЕ Ѝ ГЪРДИ (ГАЛЕРИЯ).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички