Мисли ли Кубрат Пулев за кариера в политиката?


Мисли ли Кубрат Пулев за кариера в политиката?
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

2549 0

Кубрат Пулев отново отрече, че мисли да прекрати кариерата си в скоро време. Той отрече и информацията, която често се прокрадва, че ще прави кариера в политиката.

"Когато този момент настъпи, ще го мисля. Рано е още! Много хора ме асоциират с този или онзи политик, с една или друга политическа партия поради 1-2 снимки с някого, но вие знаете кой е Кубрат Пулев! За Кубрат е важен не неговият интерес, а интересът на България и на българския народ! Най-голямото ми желание е този народ да заживее по-добре, а не една или друга политическа сила да прокрадне своите интереси.

Отказвал съм на много партии. Нека хората не вярват на измислиците, които се публикуват за мен в още по-измислените сайтове и вестници. Апелирам хората да вярват и да свързват дадена информация с мен само когато ги чуят да излизат от моите устни. За мен България е над всичко! България е гордост, дом, дълг към предците ни и любов в най-чистата и безкористна форма!", сподели Кобрата в интервю пред "Монитор". А ще дари ли Кобрата част от хонорара си в битката срещу коронавируса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички