Кубрат Пулев с коментар дали ще дари част от хонорара си за коронавируса


Кубрат Пулев с коментар дали ще дари част от хонорара си за коронавируса
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

3330 0

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев коментира обещанието, което даде преди двубоя с Антъни Джошуа. А именно, че ще дари половината от хонорара си за битката с коронавриуса.

"Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в борбата си за живот. Естествено, проверявам всяка една благотворителна помощ, която правя, защото има много измамници, което е моралното дъно на човешкото същество! Не очаквайте от мен гласност по подобни теми.

Истината обаче е, че аз съм само един човек и не мога да оправя света, колкото и да ми се иска. Както досега, така и занапред ще продължавам да давам от себе си повече, отколкото дори някои хора заслужават, каквото, когато и както мога в името на това да променя България поне малко към по-добро. Не се нуждая от публичност в благотворителността, защото това за мен не е благотворителност, а чист PR. На мен реклама не ми е необходима", заяви Кобрата пред "Монитор".  Антъни Джошуа победи Кубрат след нокаут в деветия рунд. А нокаутът бе поставен в топ 5 на 2020 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички