Майка се "вдъхнови" от нокаута на Джошуа над Пулев и счупи носа на дъщеря си


Майка се "вдъхнови" от нокаута на Джошуа над Пулев и счупи носа на дъщеря си
Снимка: Gulliver/Getty Images

5313 0

Потресаваща история отпреди една година разпространиха британските таблоиди. Тя касае последния боксов мач, в който взе участие най-добрият в този спорт в България - Кубрат Пулев. Според "Daily Record" млада майка е агресирала сериозно срещу собствената си дъщеря докато е гледала мача Антъни Джошуа срещу Пулев. Както е известно, британската звезда нокаутира българина в деветия рунд.

39-годишната Тереза Карол е счупила носа на 19-годишната си дъщеря Шантел. Тя я е сграбчила за косата и я е ударила в лицето, след като двете са се скарали по повод боксовия мач. Проблемът е бил в това, че студентката се е прибрала у дома след дълъг работен ден, но вместо да намери спокойствие, тя е видяла, че майка ѝ е събрала компания, с която да гледа сблъсъка.

Според "Manchester Evening News" майката се е обадила в полицията, за да съобщи, че дъщеря ѝ е агресивна. Момичето обаче е грабнало телефона от нея и е започнало да я снима, докато ѝ крещи да се маха от къщата ѝ. Сега тя е била осъдена да заплати на детето си 500 паунда и е получила забрана да я вижда в продължение на година.

Тийнейджърката е била настанеа в болница със счупен нос и оттогава досега - вече година, не е разговаряла с майка си. Карол, която има още две деца, се е опитала да се свърже с нея, за да ѝ даде подаръците си от миналата и предстоящата Коледа, както и за рождения ден на Шантел, но момичето не иска да я вижда.

*Снимки: "Daily Record" (сн. 1 Тереза Карол; сн. 2 Шантел Карол)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички