Майк Тайсън призна: С жена ми спряхме да се бием, когато спряхме да пием


Майк Тайсън призна: С жена ми спряхме да се бием, когато спряхме да пием
Снимка: Getty Images

5044 0

Легендата на световния бокс Майк Тайсън направи много любопитно разкритие в своя подкаст относно отношенията с неговата съпруга Лакиха Спайсър. Железния Майк разкри, че двамата са имали сериозни проблеми в своя брак и често са се карали и биели, но той поясни и какво е довеждало до тези състояния.

"С моята съпруга имахме много проблеми. Често се карахме и дори се е стигало до схватки. В крайна сметка, с жена ми спряхме да се бием, когато спряхме да пием алкохол", заяви Майк Тайсън в своя подкаст "Hotboxin".

Майк Тайсън разказа и за своята ревност и как се е чувствал неудобно, когато някой погледне жена му. Тогава той дори разкри как е заплашвал някои свои приятели заради този вреден навик и поясни, че не се гордее с това.

"Ревност? Хм, не исках никой да я гледа, не ме интересуваше къде гледа, но не исках никой да я гледа, бях голям идиот", добави още Железния Майк.

Тайсън е говорил за любовта си към Спайсър многократно и той я обича независимо от нейното минало. Известно е, че Спайсър е прекарала време в затвора през 2008 година, но това никога не е повлияло на любовта на Тайсън към Спайсър. Мнозина негови познати са споделяли, че той я приема такава каквато е.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майк Тайсън си играе с 20-годишен, обърка го за дете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички