"Мачкай, Гришо"? Руска изкусителка, докарана до неудържим плач от Димитров (ВИДЕО)


"Мачкай, Гришо"? Руска изкусителка, докарана до неудържим плач от Димитров (ВИДЕО)
Снимка: скрийншот

54527 0

Българската тенис звезда Григор Димитров е приключил по много болезнен за дамата начин връзката си с красивата рускиня Виктория Боня. Както стана ясно, тенисистът и 41-годишната водеща и модел са имали връзка в периода 2019-2020 година, като блондинката е хлътнала до уши по българина. Всичко обаче е приключило, когато тя е разбрала, че той ѝ изневерява със сегашната си приятелка Лолита Османова.

Боня даде видео интервю за "Premier", в което отделя доста време, за да разкаже историята на отношенията си с Григор. Когато разкрива как е научила за изневярвата му - а именно чрез съобщение в Instagram, в което са ѝ пратили снимка на любимия ѝ и Лолита, рускинята започва да плаче неудържимо.

"Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли", са част от думите, които Виктория изказва, докато плаче.

Боня е една от най-известните и красиви рускини. Скоро тя ще навърши 42 години. Блондинката има дъщеря от брака си с Александър Смерфит. От видеото ѝ за "Premier" става ясно, че тя е имала романтична връзка и с белгийския футболист Маруан Фелайни, но докато споменът за него я кара да се усмихва, то споменаването на Григор я кара да плаче, без да може да се овладее. Ето какво каза по-рано за връзката си с българската звезда Виктория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички