Камерън Нори: Най-големият мач в кариерата ми, Григор Димитров бе малко уморен


Камерън Нори: Най-големият мач в кариерата ми, Григор Димитров бе малко уморен
Снимка: Getty Images

3635 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе отстранен от Камерън Нори на полуфиналите на турнира в Индиън Уелс, част от Мастърс сериите на ATP. След срещата британецът призна, че това е бил най-големият му мач в кариерата и отбеляза умората в хасковлията.

"Това бе най-големият мач в кариерата ми. Днес имаше още повече напрежение. Излязох и играх много физически. Григор може би бе малко уморен от предишните мачове, но се бори здраво и в началото на втория сет направи нещата тежки, не беше лесно.

Играя много големи мачове тази година, което помогна. Усещам, че съм свикнал с големите моменти и големите мачове. Чувствам се все по-комфортно и играя по моите правила във важните моменти" - заяви той.

Колкото до двубоя с Николоз Басилавшили във финала, Нори сподели: "Той е много труден съперник, особено когато е толкова уверен. Удря топката мощно и от двете страни. Ще е трудно, но се чувствам добре физически".

А Григор Димитров се отказа от турнира във Виена заради Индиън Уелс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички