Григор разбил сърцето на още една красавица, този път заради Лолита


Григор разбил сърцето на още една красавица, този път заради Лолита
Снимка: Instagram

17287 0

Българската тенис звезда Григор Димитров се доказа за пореден път като ценител на женската красота. Той добави в колекцията си от завоевания още една красива и известна жена след Мария Шарапова, Никол Шерицнгер, Серина Уилямс и Лолита Усманова. Оказа се, че Григор е ценител най-вече на руската красота, защото жената, с която се е срещал преди настоящата си половинка, също е рускиня.

Става дума за телевизионната водеща, модел и бизнес дама Виктория Боня. Към двамата имаше подозрения, че са заедно, но никой от тях не го потвърди. Направи го Боня, и то след като Димитров оповести публично връзката си с нейната сънародничка Османова. Това е третото гадже на звездата ни от Русия след Мария Шарапова.

ВИЖТЕ ТУК ГАЛЕРИЯ С ИЗБРАНИ СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА

Оказва се, че Григор и 41-годишната Боня са били заедно около година. Отношенията им са започнали през 2019 г. и руската красавица е била много влюбена. Тя разкри, че се е надявала да създаде семейство с популярния сред жените българин, но той силно я е разочаровал.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше", разказва през април популярната рускиня пред платформата "Premier".

"В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", допълва разочарованата Боня. А неотдавна Виктория скандализира с признание за Килиан Мбапе. 

ВИЖТЕ ТУК ГАЛЕРИЯ С ИЗБРАНИ СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички