Люпко Петрович се подобрява, поискал от жена си тетрадка да записва футболни тактики


Люпко Петрович се подобрява, поискал от жена си тетрадка да записва футболни тактики
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4156 0

Страхотни новини бяха съобщени за състоянието на Люпко Петрович. Легендарният футболен треньор е минал на скенер на сърцето и белите дробове, като всичко е в отлично състояние. Кървенето от мозъчните обвивки почти е намаляло и здравето му се подобрява.

Готов с нови футболни тактики

Все още говори малко на пресекулки, но е поискал тетрадка от жена си, за да начертае някои футболни тактики, пише "Informer.rs". Изглежда, че желанието за работа на сръбския специалист никак не е утихнало.

76-годишният Петрович влезе в насрещното движение на новия околовръстен път на Белград и се удари странично в друг автомобил, предизвиквайки пътнотранспортно произшествие.

Специалистът, който спечели КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, бе откаран в белградска клиника с леки наранявания, но състоянието му се влоши заради първо лек, а след това и по-тежък инсулт и в момента се намира в реанимация.

Изданието публикува снимки на германското возило след удара. На тях се вижда, че цялата шофьорска страна е огъната. Видео от катастрофата можете да видите в линка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички