Кошмар в Сърбия: Люпко Петрович "лети" в насрещното на магистралата и се блъска (ВИДЕО)


Кошмар в Сърбия: Люпко Петрович "лети" в насрещното на магистралата и се блъска (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8522 0

До много страшен инцидент се е стигнало в четвъртък на една от новооткритите магистрали около Белград, съобщават сръбските медии. Оказва се, че легендарният футболен треньор Люпко Петрович е предизвикал тежка катастрофа с безразсъдните си действия.

Случилото се

На кадри в социалните мрежи се вижда как футболната легенда "лети" с германския си автомобил в най-лявата лента на околовръстния път, но в грешната посока. Сърбинът известно време изважда огромен късмет и се разминава с няколко автомобили и камиони, но в един момент се врязва в кола. 

Тя бива управлявана от 63-годишен мъж, а за щастие и двамата са се разминали с леки наранявания, но са настанени в болница. Пробите им за алкохол са отрицателни. След инцидента Люпко дори продължил да се движи още стотина метра, въпреки сериозния сблъсък и размазаните ламарини, заради високата си скорост.

Последствията

В социалните мрежи моментално попадат кадри от нелепия инцидент, който можеше да има трагичен завършек. На място пристига и полиция, пред която Люпко обяснил, че е объркал трасето и искрено съжалява за случилото се. Очаква се реакция на прокуратурата, която да му повдигне обвинение за безразсъдно шофиране.

Вижте съвсем наскоро с кой клуб бе спряган Люпко Петрович!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички