"1 секунда ни е деляла от най-трагичното", Цвети Стоянова оцеляла по чудо в катастрофа


"1 секунда ни е деляла от най-трагичното", Цвети Стоянова оцеляла по чудо в катастрофа
Снимка: Фейсбук

7105 0

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и журналистът Елизабет Методиева са претърпели катастрофа в петък вечерта. Двете пътували към Студентски град след концерт, като Елизабет е шофирала.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" в "Мусагеница". Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в "Пирогов".

"1 секунда ни е деляла от най-трагичното"

"Карахме много бавно, дори се шегувахме, че по „Цариградско шосе" се движим с 40 км/ч. Стигнахме кръстовището при „Г. М. Димитров" и „Драган Цанков". Минавахме на зелен светофар, при което се обърнах на ляво и видях, че към мен с бясна скорост хвърчи друга кола. Дадох силно газ и това може би ни спаси, защото ни удариха отзад. Сблъсъкът беше много силен. Полицаите, които дойдоха на място, казаха, че 1 секунда ни е деляла от най-трагичното. Ударихме си главите", разказа Елизабет Методиева пред Нова тв.

След инцидента Цвети Стоянова е била откарана в "Пирогов", а Елизабет Методиева и другият шофьор – младеж на около 20 години - в Окръжна болница. "Нямам спомен какво се случи", разказа бившата гимнастичка. "Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден стоя в нас", разказ Цвети Стоянова, която преди години претърпя трагичен инцидент. Малко след това обяви, че никога не е обичала гимнастиката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички